Ons team

Graag stellen wij ons team aan u voor:

Hendrik Pachon y Steur, tandarts
Tandarts H. Pachon y Steur is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In het laatste jaar van zijn Master heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten, waaronder kinderen, bij de afdeling Pedodontologie op ACTA en een dependance in Almere. Hij liep stage bij het AMC en MCA bij de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Na zijn afstuderen was hij werkzaam in drie tandartspraktijken. Tandheelkundig Centrum Stad van de Zon, Tandheelkundig Centrum Obdam en vanaf april 2014 bij tandartspraktijk Bakker. Tevens was hij tijdens zijn studie verbonden met het opleidingscentrum Edin, Dental Education Center en heeft de opleidingen “lokale verdovingen in de tandheelkunde” en “fissuurlak restauraties” verzorgd. Daarnaast heeft Hendrik een passie ontwikkeld voor esthetische tandheelkunde en tandheelkundige chirurgie. Tandarts H. Pachon y Steur is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor tandartsen.

Merel Roobeek: tandarts

Tandarts M. Roobeek is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij liep stage bij het Amsterdams Medisch Centrum en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam bij de afdeling mondziekten, kaak-en aangezichtschirurgie. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest in twee tandartspraktijken en werkt momenteel ook bij Tandartspraktijk Sint Pancras.
Ze heeft onder andere affiniteit met esthetische tandheelkunde. Tandarts Roobeek is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor tandartsen.

Christiaan Tuijl: tandarts

Christiaan Tuijl werkt sinds november 2021 bij ons, op de maandag en dinsdag. Hij is in 2019 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en is daarna in regio Alkmaar gaan werken. Hij heeft onder andere affiniteit met tandheelkundige chirurgie. Deze ervaring heeft hij tijdens zijn stage in het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) en Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG) opgedaan.

Elianne de Waard: mondhygiëniste

Elianne is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) als mondzorgkundige. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en doet dit nu al ruim 10 jaar met heel veel plezier bij kindertandartspraktijk De Hofstee. Na haar afstuderen is ze ook altijd nog werkzaam geweest bij Tandheelkundig Centrum Opmeer en heeft deze praktijk na tien jaar inmiddels verlaten om met veel enthousiasme bij tandartspraktijk Sint Pancras aan het werk te zijn.
Elianne is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten.

Mariëlle Danenberg: preventie- en algemeen assistente

Mariëlle is sinds 1996 werkzaam als algemeen assistente. Eerst 1 jaar in een tandartspraktijk in Alkmaar en de afgelopen 19 jaar hier in de praktijk in Sint Pancras. Mariëlle is een vertrouwd gezicht voor de meeste patiënten. Naast haar werk als algemeen assistente is zij ook werkzaam als preventie-assistente. In de loop der jaren heeft zij verschillende cursussen gevolgd, waaronder een cursus sealen, een cursus assisteren bij chirurgische parodontale ingrepen en de nazorg daarvan.

Sindy Tijms: algemeen assistente

Sindy heeft in 1997 haar diploma tandartsassistente behaald na een 3-jarige opleiding te hebben gevolgd aan het MDGO-AG te Bergen. Sinds die tijd is zij werkzaam als tandartsassistente. Sindy is sinds 2012 een van de vaste gezichten van de praktijk.

Marleen Alles: Paro preventie-assistente en tandartsassistente

Marleen is per juli 2019 ons team komen versterken. Ze heeft in 2007 haar diploma voor tandartsassistente behaald, in 2012 voor preventie-assistente en in 2021 voor paro preventie-assistente. Ook heeft ze cursussen voor sealen en het bleken van tanden gevolgd.

Emma Taylor: tandartsassistente en preventie-assistente

Emma heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2020 aan het Horizon College te Alkmaar. Sinds 1 mei 2021 assisteert Emma met veel plezier aan de stoel. Ze heeft in juni 2022 haar preventie-assistente diploma behaald. En draait op de vrijdag de agenda voor preventie behandelingen.

Lisette Bruin: baliemedewerkster 

Vanaf 1 september 2021 is Lisette ons team komen versterken. Ze heeft haar opleiding tandartsassistente in 2019 afgerond. Na ervaring te hebben opgedaan bij een andere praktijk werkt ze nu met veel plezier bij ons in de praktijk achter de balie.

Suriya Shahidzada: Tandartsassistente en baliemedewerkster

Suriya heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2020 aan het Nova College in Haarlem. Na ervaring te hebben opgedaan bij een andere praktijk werkt ze nu sinds 1 oktober 2022 bij ons. Suriya assisteert aan de stoel en is ook werkzaam aan de balie.