Ons team

Graag stellen wij ons team aan u voor:

Hendrik Pachon y Steur, tandarts
Tandarts H. Pachon y Steur is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In het laatste jaar van zijn Master heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten, waaronder kinderen, bij de afdeling Pedodontologie op ACTA en een dependance in Almere. Hij liep stage bij het AMC en MCA bij de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Na zijn afstuderen was hij werkzaam in drie tandartspraktijken. Tandheelkundig Centrum Stad van de Zon, Tandheelkundig Centrum Obdam en vanaf april 2014 bij tandartspraktijk Bakker. Tevens was hij tijdens zijn studie verbonden met het opleidingscentrum Edin, Dental Education Center en heeft de opleidingen “lokale verdovingen in de tandheelkunde” en “fisssuurlakrestauraties” verzorgd. Daarnaast heeft Hendrik een passie ontwikkeld voor esthetische tandheelkunde en tandheelkundige chirurgie. Tandarts H. Pachon y Steur is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor tandartsen.

Merel Roobeek, Tandarts

Tandarts M. Roobeek is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij liep stage bij het Amsterdams Medisch Centrum en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam bij de afdeling mondziekten, kaak-en aangezichtschirurgie. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest in twee tandartspraktijken en werkt momenteel tevens bij Tandartspraktijk Sint Pancras.
Ze heeft onder andere affiniteit met esthetische tandheelkunde. Tandarts Roobeek is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor tandartsen.

Margreth Kool, Baliemedewerkster

Margreth is ons team komen versterken sinds 1 december 2020. Ze houdt zich vooral bezig met diverse taken achter de balie. Na vele jaren gewerkt te hebben als secretaresse en ook het laatste jaar als baliemedewerkster bij een andere tandartspraktijk zal zij u vriendelijk en op een enthousiaste wijze te woord staan aan de balie!

Elianne de Waard, Mondhygiëniste

Elianne is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) als mondzorgkundige. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en doet dit nu al ruim 10 jaar met heel veel plezier bij kindertandartspraktijk De Hofstee. Na haar afstuderen is ze ook altijd nog werkzaam geweest bij Tandheelkundig Centrum Opmeer en heeft deze praktijk na tien jaar inmiddels verlaten om met veel enthousiasme bij tandartspraktijk Sint Pancras aan het werk te zijn.
Elianne is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten.

Mariëlle Danenberg, Preventie- en algemeen assistente

Mariëlle is sinds 1996 werkzaam als algemeen assistente. Eerst 1 jaar in een tandartspraktijk in Alkmaar en de afgelopen 19 jaar hier in de praktijk in Sint Pancras. Mariëlle is een vertrouwd gezicht voor de meeste patiënten. Naast haar werk als algemeen assistente is zij ook werkzaam als preventie-assistente. In de loop der jaren heeft zij verschillende cursussen gevolgd, waaronder een cursus sealen, een cursus assisteren bij chirurgische parodontale ingrepen en de nazorg daarvan.

Sindy Tijms, Algemeen assistente

Sindy heeft in 1997 haar diploma tandartsassistente behaald na een 3-jarige opleiding te hebben gevolgd aan het MDGO-AG te Bergen. Sinds die tijd is zij werkzaam als tandartsassistente. Sindy is sinds 2012 een van de vaste gezichten van de praktijk.

Marleen Alles, Baliemedewerkster, algemeen en preventie- assistente

Marleen is per juli 2019 ons team komen versterken. Ze heeft in 2007 haar diploma voor tandartsassistente behaald en in 2012 voor preventie-assistente.
Naast haar werk achter de balie is ze ook werkzaam als algemeen assistente en als preventie-assistente. Ook heeft ze cursussen voor sealen en het bleken van tanden gevolgd.

Mandy Lakeman, Baliemedewerkster en algemeen assistente

Mandy heeft haar opleiding als tandartsassistente behaald in 2017. Na ervaring opgedaan te hebben bij 2 vorige praktijken kwam ze bij ons terecht en is werkzaam sinds 1 maart 2020. Zij assisteert met veel plezier tijdens de behandelingen en is werkzaam achter de balie.

Germen Versteeg, Tandprotheticus

Germen Versteeg heeft in 2011 zijn opleiding afgerond aan de Dutch health Tech Academy als algemeen tandtechnicus en heeft zich daarna gespecialiseerd in de tandprothetiek. In 2015 is Germen afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als tandprotheticus. De afgelopen jaren was Germen al werkzaam in tandheelkundig centrum Obdam en was daarnaast verbonden als tandprotheticus aan het Academisch medisch centrum in Amsterdam. Vanaf maart 2015 heeft hij zijn eigen laboratorium DTL Mediaan dat gevestigd is naast Mediaan Clinic en werkt hij tevens als tandprotheticus in Mediaan Clinic.